Exfolierende hudbehandlinger

Inngrodde hår og pigmentforandringer er noe som kan oppstå i forbindelse med all form for hårfjerning.

Begge deler lar seg behandle med en kombinasjon av riktige produkter og ikke minst korrekt bruk av disse.

Vi har mange gode produkter til salgs som du kan bruke selv hjemme for å unngå dette og din terapeut vil kunne gi deg råd om hvilke produkter som passer for akkurat deg.

Vi tilbyr også hudforbedrende behandlinger i salong som løser problemer som acne, inngrodde hår, pigmentforandringer, rosacea, fine linjer og rynker.  Disse behandlingene kan utføres fra topp til tå.

  • Brazilian Detox

    Vi behandler huden på bikinilinjen (ikke leppene) og foran over venusberget. Behandlingen passer til deg som plages mye med inngrodde hår og/eller pigmentforandringer. Du får en engangstruse som du kan bruke under behandlingen. Du skal ikke vokse deg på et behandlede området 5 dager både innen og etter behandlingen.

  • Manzilian Detox

    Vi behandler huden mellom navel og penisrot. Behandlingen passer til deg som plages mye med inngrodde hår og/eller pigmentforandringer. Du får en engangstruse som du kan bruke under behandlingen. Du skal ikke vokse deg på et behandlede området 5 dager både innen og etter behandlingen.

  • Dr. Gross Professional Alpha Beta Peel

    Dr. Dennis Gross er en av USAs fremste hudleger og hans revolusjonerende hudpleieserie har vunnet en rekke utmerkelser i tillegg til at kjendiser som Olivia Palermo priser Dr. Gross for sine behandlinger. Vi har valgt denne serien til våre hudbehandlinger da den gir raskt synlige og varige resultater. Vi behandler ansikt, hals, bryst og rygg i salong. Har du nylig fått syrebehandling i anen salong eller bruker hudfortynnende medikamenter og kremer må du rådføre deg først med oss innen behandling. Du skal ikke vokse deg på det behandlede området 5 dager før og etter behandling.

Pris

BEHANDLINGPRIS
Professional Alpha Beta Brazilian PeelFor priser kontakt: dagligleder@frognerbeautybar.no eller 22 55 04 00.
Professional Alpha Beta Manzilian Peel
Professional Alpha Beta Face Peel
Professional Alpha Beta Face Peel med Intense maske
Clarifying acne treatment med maske
Professional Alpha Beta decollete peel
Professional Alpha Beta chest Peel
Professional Alpha Beta back peel